Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

EUROPEAN MANAGEMENT CENTRE Ltd.

Международен ноу-хау трансфер

Европейски Мениджмънт Център е стратегическия партньор за реализацията на тази амбициозна задача в България.

Програмите на ЕМЦ и WIFI- Австрийски Институт за стимулиране на икономиката са насочени към предприемачи, мениджъри и консултанти по мениджмънт, които имат желание да започнат свой собствен бизнес или вече работят в сферата на бизнеса, както и към всеки, който бил искал да развие своите знания и потенциал.
Обученията се провеждат от умели преподаватели с голям опит. ЕМЦ и WIFI- Австрия работят, за да подпомагат прехода от планирана към пазарна икономика, да обучават мениджъри и ръководители на компании, да улесняват приватизацията на малки и големи предприятия, да обучават професионални консултанти, да създават нови пазарни взаимоотношения с Австрия и други европейски страни, което води до взаимни бизнес интереси.
Програмите са на теми: Стратегически мениджмънт, Финансов мениджмънт и Стратегически контролинг, Модерен маркетинг и Продажби, Корпоративни комуникации и умения за сключване на сделки, Професионален мениджмънт, както и специализирани теми по банково дело, застраховане туризъм и др., и курс по Генерален мениджмънт за управители.

1, Panayot Volov Str.1504 Sofia, Bulgaria, Tel: +359 2 944 47 58; 843 57 55, Tel/fax: +359 2 846 75 73, e-mail: ecc@ecc-bg.org; www.ecc-bg.org, emc@ecc-bg.org