Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Централ 52
 Централ 52 ЕООД 

Адрес: София , бул. "Христо Ботев" 52
Телефон: 02/9812364 
Факс 02/9864561
E-mails: central@central-hotel.com

www.company-index.com