Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Некотерм

НЕКОТЕРМ ООД

ОТОПЛИТЕЛНИ СИСТЕМИ
ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

1113 София, ул. "Т.Шевченко" 5
тел.: 02/973 33 03, факс: 871 84 14
www.nekoterm.com
e-mail: nekoterm@yahoo.de