Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Зора- М. М. С.
  Фирма „ЗОРА” е основана през 1991 година и е една от първите частни фирми в България, специализирана в търговия на домакински електроуреди. Фирмата се развива успешно, защото още от самото начало действа като самостоятелен и независим икономически субект в пазарни условия. През последните години, компанията се утвърди като водещ лидер на българския пазар за черна и бяла техника, коректен партньор, и уважаван конкурент.

      Фирмата е директен вносител на пълна гама електродомакинска теника с доказано в световен мащаб качество, като:

  1. пълна гама черна и бяла техника и дребногабаритни електроуреди (прахосмукачки, микромълнови фурни, и др.) с марката CROWN
  2. домакинска техника с марката VESTEL, AYCO и ELECTRA – телевизори, дигитални продукти, климатици и богат асортимент бяла техника от доказани световни производители
  3. свободно стоящи уреди INDESIT и ARISTON (Indesit Co, Italy)
  4. уреди за вграждане ARISTON – изключителен представител за България
  5. бойлери ARISTON – директен вносител (Merloni TermoSanitari SpA, Italy)
  6. пълна гама бяла техника WHIRLPOOL
  7. пълна гама продукти с марката SONY – официален дилър за България
  8. телевизори и дигитални продукти с марката SANYO;
  9. пълна гама бяла техника с марката ELECTROLUX и ZANUSSI

      Фирмата притежава свидетелства от Патентно ведомство на Република България за утвърден фирмен знак и лого на фирма „ЗОРА” с №5184/ 30.04.1996 г., на марката “CROWN” с № 47470/19.03.2004 г. и на марката AYCO с № 51060/05.04.2005 г.

ФИРМА „ЗОРА” ДНЕС

      Името „ЗОРА” се свързва с качество, изключително богат и постоянен асортимент на предлаганите уреди, гарантиран произход, дълготрайност при експлоатацията, уникални характеристики за икономичност, функционалност, модерен дизайн, организирано и контролирано гаранционно и следгаранционно сервизно обслужване.

Компанията разполага с доказани професионалисти и специалисти в областта на търговията, правото и финансиите;

В централният офис на Фирма „ЗОРА” работят високо квалифицирани продуктови мениджъри и логистици, обслужващи едрови търговци, и контролиращи процесите при пренос и транспортиране на стоки.

Нашите консултант – продавачи в магазини „ЗОРА” са специализирани професионалисти в областта на черната и бялата техника, повечето от които са с висше техническо образование;

Наред с ежедневното обслужване на редовни клиенти, Фирма „ЗОРА” изготвя и предлага цялостно оборудване, и обзавеждане на хотели, хотелски комплекси, офиси и промишлени организации. Клиентите на „ЗОРА” са доказани лидери на българския пазар в своята област и за последните години на икономически преход в България, продължават да разчитат на нас и нашите услуги.

За по-добро обслужване на всички клиенти, фирмата предлага съвместно с мебелна фабрика „ЗОРА-СТИЛ” завършен цикъл на услугите, като проектира по индивидуална поръчка, изпълнява и монтира широка гама мебелно обзавеждане за дома, офиса, промишлени, и търговски обекти, хотелско и ресторантско оборудване, и обзавеждане.

„ЗОРА” е основен учредител и акционер във фирма „ИНТЕРТРЕЙД – 3000”, работеща в областта на лизинговите продажби и ресторантьорството.

„ЗОРА” непрекъснато инвестира в разширяване и модернизация на търговската си инфраструктура. Днес фирмата разполага с магазинна мрежа от 28 търговски обекта. Общата търговска и складова площ надхвърля 40 хил. кв. метра.

Фирма „ЗОРА” се ползва с висок кредитен рейтинг и доверие сред партньорите си в страната и чужбина, както и пред финансовите, и кредитните институции.

От 2006 година всички обекти на фирмата са обхванати в единна информационна система ERP (Enterprise Resource Planning ) с цел подпомагане на управлението и контрола в компанията, като базата данни е свързана с дейността на различните отдели, и позволява автоматизирано отчитане на резултати, оценки и анализи на пазара.

Щракнете с мишката за голяма снимка

Централен офис

София, ул. "Чепинско Шосе" № 15
Телефони: 93 66 152, 93 66 157, 81 30 340
Факс: 93 66 157
E-mail: officezora@zora.bg

Търговски отдел

Тел.:93 66 151, 93 66 153, 93 66 201
Факс: 936 77 15
E-mail: tsekova@zora.bg; pavel@zora.bg;
iliana.pavlova@zora.bg; teodor.nikolov@zora.bg