Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Торино Моторс Индъстриъл Виъкълс АД

Компанията Торино Моторс Индъстриъл Виъкълс АД е оторизирaн дилър на IVECO за България и предлага пълен пакет услуги свързани с продажба, финансиране и подръжка на товарни автомобили от цялата гама на Iveco. Създадена в началото на 2004 година, компанията гради дейността си въз основа на богат международен опит и ноу-хау.

 

До момента компанията е инвестирала над 2,5 млн. евро в развитие на своята дейност и изграждане на съвременен търговски и сервизен център, с капацитет, отговорящ на нарастващите нужди на транспортния бизнес и изключително високите критерии за качество на италианския производител Iveco - абсолютен лидер в продажбите на товарни автомобили на българския пазар през последните 3 години.

 

Торино Моторс е правоприемник на най-стария дилър на Ивеко в България – “Ванто Трейд Ауто” АД – от който наследява 12-годишния опит в областта на продажбите на товарни автомобили на българския пазар. Изпълнителният директор на Торино Моторс, г-н Розарио Италиано, е доставил над 10.000 товарни автомобила на различни пазари за последните 35 години работа в системата на Iveco.

 

Екипът на Торино Моторс е сформиран от високо квалифицирани специалисти, които имат сериозна професионална подготовка и мотивация за работа. Основен принцип на компанията е убеждението, че професионализмът, уважението към клиента, стремежът към развиване на пазара и високото качество на предлаганите услуги са ключът към постигане на доверие, коректност и почтеност в отношенията с клиентите.

От февруари 2006 година Торино Моторс стана единствен официален вносител на ASTRA за България. ASTRA предлага широката и диференцирана гама товарни автомобили за работа при тежки условия (кариери, мини, пресечени терени и др.). Строителните фирми в България откриха в продуктите предлагани от Торино Моторс (IVECO и ASTRA) точен отговор на своите специфични нужди. 

 

Постигнатото до момента утвърждава Торино Моторс като най-успешния дилър на Iveco в България. Амбицията на компанията e да продължи своето развитие с досегашните темпове и да предлага на своите клиенти качествени услуги.

all

Адрес:

София 1138, бул. Самоковско шосе 99

тел.: 02/ 975 32 55; факс: 02/ 975 31 54

e-mail: оffice@torinomotors.com

Варна 9009, Бизнес Парк Варна, Сграда 1, ет.1

 

тел.: 052/ 73 73 93, факс: 052/ 73 73 23

e-mail: оffice.varna@torinomotors.com

Бургас 8000, ул. Фердинандова 72, ет.1, офис 2

тел.: 056/ 84 61 16, факс: 056/ 84 61 17

e-mail: оffice.burgas@torinomotors.com

default_A10.jpgdefault_A08.jpgdefault_n6.jpgdefault_stralis_on_road_17.jpgdefault_stralis_on_road_03.jpgdefault_stralis_on_road_13.jpgdefault_DAILY_HPI_05.jpgdefault_DAILY_HPI_10.jpg