Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Рин Транс- Найденов ЕООД

Фирма „РИН ТРАНС – НАЙДЕНОВ” ЕООД е специализирана в извършването на международен превоз на автомобили с автовози, сервизна и ремонтна дейност на товарни, лекотоварни превозни средства и автобуси.
   В международния транспорт на автомобили фирмата има дългогодишен опит в превоз на нови и втора употреба автомобили на територията на Европа и Азия. Разполага със собствени автовози отговарящи на всички изисквания за сигурност, безопасност и екологични норми.

 Фирма „РИН ТРАНС – НАЙДЕНОВ” ЕООД предлага пълна гама от услуги в областта на сервизната и ремонтната дейност на камиони, ремаркета, автобуси и лекотоварни автомобили. Фирмата разполага със собствен сервиз и паркинг на площ от 7 декара.
   „РИН ТРАНС – НАЙДЕНОВ” ЕООД държи на коректност, качество, лоялност и бързина в съвместната дейност с клиентите си. Фирмата има сертификат за качество EN ISO 9001:2000 издаден от TÜV CERT.

РИН ТРАНС – НАЙДЕНОВ ЕООД извършва международен превоз на леки и лекотоварни автомобили с автовози на територията на Европа и Азиа. Фирмата развива дейноста в тази област от 1996 година. Фирмата притежава лиценз за превоз на автомобили на териториана на Европейския сьюз и трети страни. Разполага със собствени автовози различни модификации, за да може да осигури най-добрите решения за превоз на автомобили за отделните товари. Камионите се поддържат в собствения сервиз на фирмата като по този начин гарантира качествен и сигурен ремонт. Камионите отговарят на всички изисквания за безопасност и екологичност. В дългогодишната си работа в международния превоз на автомобили фирмата е успяла да докаже професионализма и коректноста към своите клиенти. Продължава и разширява своята коректна работа с много български и европейски фирми в транспортния бранш.

Офис
    ул. „Черковна” 69
    1505 София
    България
    тел.: +359 2 9434100; +359 2 9434994
    факс: +359 2 9434060
    e-mail: contact@rintrans.com

 Сервиз
    ул. „Цар Борис” III 71,
    Казичене 1532 София
    България
    тел./факс: +359 2 9995009
    e-mail: service@rintrans.com