Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Клайн Тракс- България ЕООД

Най-големият в бизнеса с употребявани автомобили

Terrain

Kleyn B.V. е в световен мащаб едно от най-големите търговски предприятия в областта на употребяваните товарни автомобили. То разполага с постоянна наличност от около 1200 автомобила (камиони, полуремаркета, ремаркета, лекотоварни автомобили и строителни машини). Освен това Kleyn B.V. се отличава с висококачествено техническо и логистично обслужване на клиентите.


Trucks

Освен централата във Вурен Kleyn B.V. има филиал в Yнгарияи. Всеки филиал има собствени складови наличности, съобразени с местния пазар. Kleyn B.V. също така разполага със световна мрежа от местни търговски партньори.


Construction Equipment

Централата във Вурен разполага с разнообразни технически съоръжения, където  подлагаме на технически преглед всички наши автомобили, като за всеки от тях изготвяме обширен доклад. С това Kleyn е единственият предложител на употребявани автомобили, който разкрива пълната информация за техническото състояние на стоката.


Vans

Стратегическата политика на Kleyn B.V. се характеризира с амбициозни и напредничави виждания. Kleyn си поставя за цел да стане най-добрата мрежа за употребявани товарни автомобили в световен мащаб. Ние разбира се осъзнаваме, че като предприятие носим обществена отговорност по отношение на неща като околната среда и сигурността. Затова те също са едни от главните компоненти на вътрешнофирмената ни система за осигуряване на качеството.


Mast

Основни данни

Година на учредяване
1919
Продадени автомобили на г.
9500
Оборот за 2004 г.
€ 200 млн.
Брой на заетите лица
110


Условия за продажба и доставка Kleyn Trucks (PDF)

Услуги:

Авторемонтна работилница
Отдел за боядисване & рекламно облепване
Транспортни и експортни документи
РДВ-лицензи

Kleyn Trucks EOOD
Nikola Mushanov blvd. 122B
Sofia 1330, Bulgaria
Phone: (359) 2 920 86 90
Fax: (359) 2 920 86 91
E-mail: ktb@kleyn.com
BTW/VAT: B040522771
KvK/CoC: 20453