Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Филто-С ООД

Основахме строителна компания "ФИЛТО-С" ООД на 20.07.1990г. До момента сме изградили 65 жилищни и административни сгради на територията на гр. София с РЗП около 200 000м2. Към построените от нас сгради изпълняваме цялостно прилежащата инфраструктура и благоустройствени мероприятия. Заповядайте в раздел "МИНАЛИ" на нашия уеб-сайт, за да разгледате някои от най-красивите ни сгради.

В следващите три години ни предстои да изпълним строителство с РЗП 60 000м2, концентрирано в комплексите от затворен тип Мотописта II част, "Cite - jardin" и офис и банков комплекс на бул. "Тодор Александров".

Ако сме привлекли вниманието Ви с построеното от нас до сега и имате желание да получите повече търговска информация за строежите в момента, и предстоящите ни проекти, моля заповядайте в раздел "СЕГАШНИ" и „БЪДЕЩИ” сгради.

"ФИЛТО - С" ООД се утвърди като една от водещите строителни фирми в България, която благодарение на успешните си усилия заслужи доверието на хората и превърна името си в синоним на лоялност и добро отношение към клиента.

Адрес: ул. "Лерин" № 45, София 1680, България
Маркетинг и продажби: 02/850 59 03
тел./факс: 02/858 60 19
e-mail: filto@filto-s.com