Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

ВАЛЕРИЙ С&М груп

Фирма "ВАЛЕРИЙ" се създаде като семейна през м.април 1992г., под името КФ "ВАЛЕРИЙ", с основна дейност внос и търговия с професионални и хоби инструменти. При първите стъпки, които прави фирмата, персоналът се състои от 4 души, а артикулите наброяват едва 100 позиции.

Началото е трудно. Трябва да се спечели доверието на клиентите. С много упоритост и гъвкавост фирма "ВАЛЕРИЙ" набира скорост. Увеличават се артикулите, клиентите, а от там и броят на персонала. Това дава предпоставка да се открият складови бази в гр. София: кв. "Хаджи Димитър"- през 1999г., и кв. "Божурище" - 2000г.; в гр. Варна - през 2000г., а три години по-късно и в гр.Пловдив.

Така, постепенно трупайки опит, малката семейна фирма се разраства и в края на 2003г. прераства в Дружество с ограничена отговорност.

Днес "ВАЛЕРИЙ С&М ГРУП" АД е един от основните вносители за България на професионални и хоби инструменти, предпазни средства, градинска техника, абразивни материали, строителна химия, заключващи системи, обков, електроапаратура и материали, ВиК части и аксесоари, скрепителни елементи, измервателни инструменти, заваръчна техника, газови уреди, складово и магазинно оборудване. Над 9000 артикула, притежаващи висока ефективност по отношение на ергономичност, функционалност и издръжливост.Клиентите могат да получат повече информация за богатата гама от предлагани артикули, качеството им и условията на продажба в мострените зали на фирмата с адрес:

гр.София, бул. Ботевградско шосе №44

или на тел. 02/ 9423 400 за поръчки 9423 426 , където учтиво ще Ви консултират и предоставят необходимата информация отлично подготвени дилъри.

Факс: 9423 420 

e-mail:valerii@valerii.com и office@valerii.com

www.valerii.com