Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

ЕС КА ВЕ Трейд ООД

ЕС КА ВЕ Трейд ООД е фирма, работеща със съвременни високотехнологични продукти, екологично съобразени, даващи повече възможности за решения в практиката и дизайна. Ние се стремим да осигурим на пазара нови алтернативи като материали и изпълнение. Осигуряваме реализацията на интересни и индивидуални проекти, трудно изпълними със стандартните материали и методики. Изработваме всякакви детайли и лого от камък, вградени фигури в настилката, правим сух монтаж на фасади, разработваме ефектни цветове за бои и други. Работим основно с четири водещи в своята област чешки производители:

BARVY TEBAS е лидер в производството на ново поколение водоразтворими, акрилни бои, лакове и латекси, отговарящи на най-високата европейска еконорма - EN 71. Боите предлагат качество, красив външен вид, отлична защита на материала, дълготрайност, здравина и еластичност на покритието, съчетани с бързо съхнене, лесна работа и липса на вредни изпарения. Предлагат се универсални и професионални бои.

FATRA е водещ в Чехия завод за производство на специализирани и спортни PVC настилки, балатум и хидроизолации.

LIVE TILE е съчетание от оригинални технологии с традицията на чешкото стъкло. Поради ефектния си вид намират приложение при интериорни решения, в офис помещения, кухни, банки, търговски центрове и облицоване на басейни и вани. Нестандартната им форма, дава възможност за облицоване на колони и ъгли. Стъклените плочки LIVE TILE притежават висока механична и химична устойчивост на атмосферни влияния, което ги прави приложими при облицовка на фасади.


TECHNISTONE е производител на високотехнологичен агломериран камък, съчетаваш отлични физикохимични и механични характеристики с изключително луксозен и ефектен вид. Използва се за подови и стенни облицовки, кухненски плотове, фасади, изпълнение на фризове и мозайки, прагове, стъпала, бани, лабораторни плотове, басейни и др.1729 София, жк. Младост 1А,
ул. К. Раковски 1
тел.: (02) 8843533, факс: (02) 8843530, мобилен: 0899 197700
e-mail: office@skvbg.com
http://www.skvbg.com