Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

JC FITNESS

Фирма JK FITNESS е основана през 1991 г. от доц. Юлиан Карабиберов д- р. Дейността си започва с внос на спортни хранителни добавки на американската фирма MLO и фитнес оборудване на PANNATA SPORT (Италия). Изгражда един от първите в страната фитнес центрове в спортния комплекс на Правителствена болница. Приоритет в дейността на фирмата е научно-изследователската работа - над 50 научни и 100 популярни публикации, 5 книги и ръководства, 3 патента за изобретения. През 1995 г. доц. Карабиберов издава първата в България книга за фитнес - ”Фитнес - физическо съвършенство и хармония”. Издател е и на списание IRON MAN & JK FITNESS MAGAZINE.
JK FITNESS е оторизиран представител за Европа на Американската организация за персонални треньори и фитнес инструктори, подготвяща кадри по системата C.O.R.F.I.T.. Тази дейност осъществява съвместно с Национална Спортна Академия “Васил Левски”.
JK FITNESS предлага фитнес оборудване на престижни световноизвестни марки, спортни хранителни добавки от САЩ и Европа, фитнес аксесоари и облекло, SPA оборудване, спортна козметика, диагностична апаратура, литература и др..
JK FITNESS изгражда първата в България научно обоснована, цялостна концепция за фитнеса. Тя включва: диагностика, тренировка, възстановяване и рекреация, хранене и образование.
Тази концепция е на 100% реализирана в практиката с изграждането на най-модерния до 2007 г. фитнес и уелнес център в ж.к. Бокар, София.
JK FITNESS има свои спортни клубове - МЛО и Юниверсал, развиващи различни спортове - културизъм, лека атлетика и др.. В тези клубове са изградени състезатели като Стоил Стоилов, Димитър Димитров, Христомир Христов, Десислава Петрова, Мая Пеева, Юлияна Пискова, Венелина Венева и много други.

I.При избора на отделен уред
Ние предлагаме не просто уреди, а цялостна концепция за постигане на желаната от Вас фитнес форма, хармонично развито тяло и добро здраве. Концепцията включва:
индивидуален подход при избор на подходящия за Вас уред;
методика на тренировка и примерна тренировъчна програма на избрания уред;
програма за хранене и прием на хранителни добавки;
начин на експлоатация, съхранение и поддръжка;
литература и помагала за образование в областта на фитнеса.
Всеки предлаган от нас уред е съпроводен с кратко ръководство за това как да се тренира за постигане на целта – топене на мазнините и намаляване на телесното тегло, развитие на издръжливостта или силата и мусклуната маса, психическо разтоварване, възстановяване след операция или травма и други в зависимост от индивидуалното състояние, възраст, пол, ниво на подготвеност.

II. При избора на цялостно фитнес и SPA оборудване
Цялостна концепция за изграждането и работата на бъдещия фитнес и SPA център:
избор на подходящата марка и модели фитнес уреди и SPA оборудване;
аранжиране на фитнес и SPA центъра;
пълно зареждане на протеиновия бар с хранителни добавки от над 10 фирми от САЩ, Европа и България. Предложения за диетични менюта. Собствено производство - диетични храни, кафе, чай, напитки и др.;
осигуряване на фитнес аксесоари – културистични ръкавици, колани и др., спортна козметика, SPA артикули, литература и др.;
осигуряване на апаратура за диагностика, тестиране и контрол на посещаващите фитнес комплекса;
обучение на персонала и фитнес инструкторите по американската система C.O.R.F.I.T. или осигуряването на инструктори и персонални треньори, преминали курсовете на C.O.R.F.I.T.;
изграждане на пълна компютърна програма за контрол на работата и достъп до отделните сектори на фитнес комплекса;
предлагане на рекламна стратегия, акцентираща на уникалността на Вашия спортен център. Осигуряване на известни състезатели по фитнес и културизъм , лектори и известни във фитнеса личности.

JK Fitness работи по системата франчайз, включваща цялостно изграждане и експлоатация на Вашия фитнес център. Първият изграден по системата франчайз е JK Fitness Center, принадлежащ на CBA - верига супермаркети КОМЕ.
Адрес: София, ж.к. Слатина, ул. "Слатинска" 44А

София Околовръстен път 191

тел.: 819 39 50,

факс: 819 39 59

e-mail: office@jk-fitness.com
www.jk-fitness.com