Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Ленд Марк Билдингс

www.landmarkbg.com

Борово Хаус Ленд Марк ЕООД е компания с традиции в строителството на жилищни комплекси на територията на град София.

Ленд Марк Билдингс - Бъкстон
За новостроящия се комплекс е търсен терен с възможно най-добрите характеристики, които биха задоволили и най-взискателния клиент. Разположен в подножието на Витоша, с прекрасна гледка към билото и, в един от най-екологично чистите и предпочитани райони на софия – кв. Бъкстон.
Едновременно с това в близост до главните пътни артерии, които обграждат района, без да е на първа линия до прашните и шумни булеварди. Жилищата се предават с топло и хидроизолация, полимерна мазилка, блиндирани входни врати, МДФ вътрешни врати, PVC дограма, алуминиеви радиатори, изградена отоплителна система, стъклени парапети, луксозно завършени общи части, хидравличен асансьор с автоматични врати, портиерна, кабелна телевизия, телефонно окабеляване във всяка стая, звънчева и домофонна инсталация, с възможност за видео-домофон. Предлагат се двустайни апартаменти от 78 до 85 кв.м., тристайни апартаменти от 97 до 120 кв.м., ателиета от 45 до 108 кв.м., както и надземни гаражи. Вътрешния двор - градина е с детска площадка и кът за почивка.

Ленд Марк Билдингс - Бояна
Разположен на един от най-привлекателните склонове на Витоша, потънал в пищна зеленина, теренът е едно от малкото останали места с превъзходна гледка към София и планината. Квартал Бояна-Княжево неслучайно от десетилетия е най-предпочитаното място за живеене в столицата. Съчетанието между чист въздух, великолепна природа, спокойствието на планината и едновременно с това изключително удобните пътни артерии - бул. "България", бул. "Цар Борис ІІІ", Околовръстен път, определят Бояна-Княжево като едно уютно и желано място, което "Ленд Марк Билдингс" ООД ще превърне във Вашия желан дом. 

София 1407
бул. "Джеймс Баучър" №71, ет.5, ап.1
тел.: 02 / 961 50 80
тел.: 02 / 961 50 90
факс: 02 / 961 50 91
GSM: 0885 775 777
e-mail: info@landmarkbg.com