Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Екометал Инженеринг ЕООД

Екометал Инженеринг ЕООД е основана през 2002 г. с основна дейност събиране, обработка и търговия с отпадъци от черни и цветни метали. Основната производствена база в София е разположена върху близо 90 декара площ в подножието на Кремиковския балкан. При изграждането на базата и офис-сградите към нея, компанията постави акцент върху хармоничното съчетаване на металопреработвателния процес с аранжиране на зелени площи и стилна офис-сграда.
В България дружеството притежава 14 собствени площадки, разположени в София, Плевен, Монтана, Пазарджик, Червен бряг, Дупница и др. Успешната реализация на компанията се дължи на професионалния екип от повече от 400 квалифицирани служители.
Фирмата е първата и засега основна в страната, разполагаща с изградена система, необходимото оборудване и сертификати за събиране и разкомплектоване на излезли от употреба моторни превозни средства.
За по-малко от 3 години Екометал Инженеринг ЕООД се превърна в една от водещите фирми в областта си в България. Интензивната и висококачествена дейност на дружеството позволи компанията да заеме, твърди позиции в областта на търговията с отпадъци от метал на Балканския полуостров и в Европа.


София 1849, кв. "Кремиковци"
ул. "Св. Георги Победоносец" 1А
тел.: (02) 994 70 14, (02) 994 70 30
факс: (02) 994 70 12
моб.: (088) 813 64 91
e-mail: info@ecometal.bg
www.ecometal.bg