Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

АНЛ-БЪЛГАРИЯ

АНЛ-БЪЛГАРИЯ, продава и поддържа гаранционно и следгаранционно всички модели машини. Широката гама машини от ръчни до автоматични пит "on line", както и модели с различно приложение допринася за употреба в хранително-вкусовата, фармацевтичната, мебелната индустрия, както и в други сфери на производството. Чрез дистрибуторската си мрежа /шест дистрибуторски и една дъщерна фирма/ в цялата страна, фирма АНЛ-БЪЛГАРИЯ отговаря адекватно на потребностите на производители и търговци от всички райони на страната. Постоянна складова наличност на машини и консумативи, както и квалифицирания персонал, рпевърнаха фирмата в желан партньор на производители от различни браншове на икономиката.
Постоянния контакт с клиентите, тяхното доверие, техническите и технологични решения на техните проблеми допринесоха за значителния пазарен дял на фирмата през последните години.
Европейското качество, ниски енергийни разходи, добри цени, отличен сервиз - са гаранция за успех на нашите клиенти за разширяване на пазарите.

АНЛ-БЪЛГАРИЯ представя и други услуги за своите клиенти:
- Продажба на лизинг;
- Подмяна на използвани машини с по-автоматизирани /pay back/;
- Продажба на машини втора употреба;
- Отдаване под наем на някои модели опаковъчни мапини;
Централен офис: АНЛ - България ООД
гр. София - 1172; ул."Н. Габровски" №1
Телефон: 02 / 868 93 10; 02 / 962 1989 GSM: 0886 32 00 57
Факс: 02 / 962 19 89, 868 93 10
e-mail: anl@techno-link.com
www.anl.visa.bg