Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

Медицински център “Естетична Хирургия, Естетична Медицина”

www.drserdev.com

д-р Николай Сердев д.м. - Специалист козметична хирургия

Центърът използва високи технологии и компютърна апаратура
Извършват се всички видове естетични корекции на лицето, тялото и крайниците, както и присаждане на коса, лазерна епилация и др. Естетичните корекции включват всички методи за подмладяване и разхубавяване на пациентите в естетичната козметична хирургия, при дерматологични, съдови и гинекологични естетични проблеми и малформации.
Формата на тялото и лицето може да се промени чрез отнемане или подпълване по области за постигане на красиви форми.
Целулитът и напълняването се премахват окончателно с ултразвукова липоскулптура, която измести травматичната липосукция. Мастните клетки и мастните депа се унищожават, фигурата се оформя красиво. Положителен ефект е общото отслабване до нормално тегло, чрез активиране на ензимните системи и стягането на кожата от въздействието на ултразвука и запазване и стимулиране на колагена и еластичните влакна.
Всяка зона на лицето се третира и оформя съобразно специфичните й проблеми - нос, устни, брадичка, скули, уши, клепачи. Коригира се ъгъла на веждите, очите и устата, бръчките, кожни петна, белези, акне, разширени капиляри, кожни тумори, окосмяване и др. Двойната брадичка и шията се коригират със специални методи.
"Екзодерм лифтинг" е най-успешния метод на химичен пилинг за подмладяване, премахване на бръчките на лицето, дълбоки белези от акне и пигментации. Той превъзхожда лазерния пилинг поради създаването на многослоен колаген в кожата. Срещу 8 дни лечение, пациентите получават отново младостта на кожата на лицето си.

София, ул. “20 –ти април” 11 тел. 02/952 46 52, GSM: 0888 802 004