Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

SAP България ЕООД

mySAP Services

www.sap.com/bulgaria

mySAP Hosted Solutions оперират вашата бизнес платформа, като ви предоставя конфигурирани приложения и постоянна поддръжка чрез хостинг на SAP решения.

Global Custom Development Services предоставят достъп до експертите на SAP, които могат да ви помогнат да разработите специфични разширения към решенията на SAP. Услугите в тази област варират от управление на проект до цялостна разработка и поддръжка.

Бизнес консултиране - помага ви в планирането на информационната инфраструктура и подобряване производителността на вашия бизнес.

Услуги за опериране на решенията предоставят експертиза във внедряването, интеграцията, планиране на операциите и оптимизацията.

Абонаментната поддръжка ви предлага три възможности за поддръжка, които мониторират вашата система и поддържат нейната работа.

Инструментите и технологиите за поддръжка ви дават достъп до портали за информация, комуникация и поръчка на услуги. Инструментите и технологиите за поддръжка включват SAP Solution Manager, Най-добри практики за mySAP Business Suite и достъп до SAP Service Marketplace - портал за предоставяне на съдържание и услуги за клиенти и партньори.

бул. "Цар Борис III" 136А
София 1618
България
e-mail: info.bulgaria@sap.com
Tel.+359 2 9157100
Fax.+359 2 9157200