Начало       За нас      Покана       Галерия        Браншови указател        Контакти

РУБЕЛЛА
"РУБЕЛЛА" е водеща българска козметична компания с близо 20-годишни традиции в производството и търговията с хигиенни и козметични продукти. Нейната продуктова листа включва: средства за хигиена на устната кухина, средства за коса, козметика за лице и тяло, мъжка серия.
 
Фирмата непрекъснато разширява своя пазарен дял и заема ключови позиции както на вътрешния, така и на международните пазари. Тя е най-големият български износител на козметични и хигиенни продукти за страните от ОНД, ЦЕФТА, Европейския съюз, Балканския регион, Азия и др. Търговските марки "Дентал", "Дева" и др. са добре познати и търсени като оптимално съчетание на добро качество и атрактивна цена и в своя клас успешно конкурират утвърдени световни марки.
 
"РУБЕЛЛА" е единствената българска козметична компания, която осигурява напълно завършен технологичен цикъл при производството на пасти за зъби и кремообразни продукти в ламинатни туби. Производството на собствено ламинатно фолио и опаковки прави продукцията конкурентоспособна и е допълнителна гаранция за качество и сигурност.
 
В резултат на модерната система на управление, големия потенциал на технологичната база и успешната продуктова политика, която следва световните тенденции в развитието на козметичния бранш, годишно обемът на продукцията нараства с около 20 % Компанията разработва и последователно реализира значими инвестиционни проекти по отношение на внедряването на нови технологии, реконструкция и модернизация на технологичното оборудване в основните производства.
 
Централен офис
 
България
ул. "Златен рог" 20-22, ет. 7
кв. "Лозенец", София 1407
тел./факс: (+ 359 2) 962 74 64, 962 74 65, 962 73 53, 962 73 63
e-mail:
office@rubella.eu
marketing@rubella.eu
sales@rubella.eu
export@rubella.eu
 
Фабрика
 
България
Рудозем 4960 
ул. "Освобождение" 3
тел. (+359 306) 5 3067, 45 08